22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Διαρροή: Τα iPhone 13 μοντέλα θα έχουν ελαφρώς μεγαλύτερο πάχος και μεγαλύτερο εξόγκωμα στο πλαίσιο της κάμερας

    Τα επερχόμενα iPhone 13 μοντέλα θα έχουν ένα ελαφρώς μεγαλύτερο πάχος από ότι τα iPhone 12 μοντέλα και επίσης το πλαίσιο της κάμερας τους θα είναι πιο εξογκωμένο σύμφωνα με σχεδιαγράμματα που διέρρευσαν και έφτασαν στην κατοχή του MacRumors.

    Τα νέα ‌iPhone 13‌ και 13 Pro μοντέλα αναμένεται να έχουν ένα πάχος στα 7.57mm, μια αύξηση από τα 7.4mm της ‌iPhone 12‌ σειράς. Αυτή η αύξηση των 0.17mm, δεν θα γίνει αισθητή στους περισσότερους χρήστης.

    Αλλαγές έρχονται στο πλαίσιο της κάμερας και εκεί θα είναι πιο αισθητές. Τα iPhone 13 και 13 Pro θα έχουν ένα μεγαλύτερο εξόγκωμα κάτι που θα ξεχωρίζει ιδιαίτερα στα iPhone 13 Pro. Προς μέτρο σύγκρισης το πλαίσιο των iPhone 12 και 12 Pro είναι στο εύρος των 1.5mm και 1.7mm αντίστοιχα με τα ‌iPhone 13‌ να φτάνει στα 2.51mm και στα ‌iPhone 13‌ Pro στα 3.65mm.

    Ο λόγος είναι κυρίως έτσι ώστε να μην εξέχουν πολύ οι νέες κάμερες των συσκευών. Έτσι λοιπόν η Apple αντί να κάνει τις κάμερες να προεξέχουν όπως είδαμε στα iPhone 12 μοντέλα θα κάνει το πλαίσιο αυτών να προεξέχει στα iPhone 13 κάτι που είδαμε να υλοποιεί η εταιρεία και με την παρουσίαση του 2020 iPad Pro.

    Το ίδιο το πλαίσιο επίσης πλέον στα iPhone 13 θα είναι πιο τετράγωνο με διαστάσεις 29mm x 29mm.

    Οι φήμες θέλουν την Apple να βελτιώνει τους αισθητήρες των καμερών φέτος ακόμη περισσότερο με τον Sensor shift μηχανισμό σταθεροποίησης να κάνει την εμφάνιση του σε όλη την Pro σειρά και ίσως και στα iPhone 13 απλά μοντέλα.

    Τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max θα δουν να ενσωματώνεται αυτός ο μηχανισμός τόσο στον Wide όσο και στον Ultra Wide φακό και αυτός ίσως να εξηγεί και την αύξηση του πάχους στο εξόγκωμα του πλαισίου της κάμερας για αυτά τα μοντέλα.

    Τα σχεδιαγράμματα αυτά έρχονται από πηγή του MacRumors που έχει καλό ιστορικό σε ακριβής προβλέψεις επερχόμενων συσκευών.

    Τέλος αναμένεται πως θα έχουμε και μια ελαφριά αναδιάταξη στα πλευρικά κουμπιά των συσκευών προς τα κάτω.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.