Διαγωνισμός «αρμέγματος» με δώρο συσκευές της Apple; Ω ναι

0
227

amsoaxas

To είδαμε και αυτό και ομολογουμένως μας έκανε να χαμογελάσουμε μιας και έχει χιούμορ και σίγουρα πρωτοτυπία ενώ οι νικητές θα αποκτήσουν μεγάλα Apple δώρα.

Για αυθεντικό βούτυρο, δύο είναι οι τρόποι: ή γίνεσαι παραγωγός ή παίρνεις Χωριό. Έτσι ξεκινούν τη μάχη του αρμέγματος της αγελάδας όσοι ψάχνουν το αυθεντικό βούτυρο.

Το Χωριό από τη Μινέρβα δημιούργησε την καμπάνια #dyoeinaioitropoi, όπου καλείσαι να γίνεις παραγωγός και να φτιάξεις το δικό σου βούτυρο. Παίξε το παιχνίδι στο www.dyoeinaioitropoi.gr, άρμεξε την αγελάδα, γέμισε κουβάδες με γάλα και μοιράσου τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου με τους φίλους σου. Πολλά δώρα σε περιμένουν: καλάθια με προϊόντα Χωριό και συσκευές Apple (iPhone 6, iPad Mini, iPod).

Παράλληλα, η αγελάδα του Χωριό «ζωντανεύει», μέσω της τεχνολογίας Kinect, σε διάφορα σημεία στην πόλη!

Βρισκόταν μέχρι τις 15/11 στην Αθήνα, στο Golden Hall, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την πραγματική εμπειρία αρμέγματος. Στις 4-6/12 η αγελάδα μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη και θα βρίσκεται στο Mediterranean Cosmos, μοιράζοντας δώρα συσκευές Samsung και Apple. Μη χάσεις την τελευταία ευκαιρία για αληθινό άρμεγμα!

Το Κinect, μια πρωτοποριακή τεχνολογία της Microsoft, επιτρέπει στον υπολογιστή να αναγνωρίζει και να ανταποκρίνεται στις κινήσεις του σώματος του παίκτη, χωρίς καλώδια και συσκευές, με τη χρήση εξελιγμένων αλγορίθμων οπτικής αναγνώρισης νέας γενιάς.

Η Μινέρβα εφαρμόζει την τεχνολογία του Kinect στο διαγωνισμό και προσφέρει το αποτέλεσμα μιας άμεσης, φυσικής και βιωματικής εμπειρίας στο παιχνίδι. Πρέπει να το ζήσεις από κοντά!

Σχολιασμός στο φόρουμ