13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Διαβάστε τα πρώτα Reviews για το νέο 12 ιντσών Retina MacBook

    macbook-road-640x407

    To νέο 12 ιντσών MacBook θα γίνει διαθέσιμο στην αγορά αύριο αλλά ήδη έχουμε τα πρώτα reviews από μεγάλα media που είχαν πρόσβαση στην νέα συσκευή της Apple νωρίτερα από το κοινό.

    Όπως θα διαβάσετε παρακάτω πολλοί είναι εκείνοι οι reviewers που αναφέρουν πως το νέο MacBook της Apple αποτελεί το μέλλον για όλα τα laptops αλλά μιας και είναι ένα προϊόν πρώτης γενιάς έχει κάποιoυς περιορισμούς.

    Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε:

    Christina Warren, του Mashable:

    “Το πιο σημαντικό πράγμα του νέου MacBook για εμένα δεν είναι είναι το τι είναι τώρα αλλά το τι εκπροσωπεί σαν συσκευή. Σε 5 χρόνια από τώρα η θάλασσα των MacBook Airs που βλέπουμε σήμερα θα αντικατασταθεί από συσκευές που θα μοιάζουν σαν το νέο MacBook”

    Katherine Boehret, του Recode:

    “Αν τα λεφτά δεν είναι κριτήριο για εσάς και θέλετε ένα μικρότερο laptop και δεν σας ενοχλεί η ύπαρξη μόνο μιας θύρας τότε το να αναβαθμίσετε στο νέο MacBook θα έχει λογική για εσάς. Αν όμως βασίζεστε σε USB θύρες και SD θύρες τότε η νέα συσκευή της Apple θα σας προβληματίσει”

    Ben Bajarin, του Techpinions blog:

    “Αυτό είναι το laptop που περίμενα για δεκαετίες. Λεπτό και ελαφρύ και μου δημιούργησε την ίδια εντύπωση που είχα με το πρώτο iPad – δηλαδή μια συσκευή που θέλω να έχω πάντα μαζί μου. Το iPad δεν το αποχωρίζομαι αλλά πλέον θα έχω και το νέο MacBook μαζί μου και έτσι θα έχω ότι καλύτερο έχουν να προσφέρουν και τα δύο λογισμικά. Αυτό είναι μακράν το καλύτερο ultra λεπτό laptop της αγοράς και σίγουρα θα γίνει στάνταρ για την βιομηχανία”

    Joanna Stern, της Wall Street Journal:

    “Αναμένω το νέο MacBook να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με το Air. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα βελτιωθεί θα γίνει πιο οικονομικό και θα καταλήξει να είναι ένα μοναδικό εργαλείο στο μέλλον. Για τώρα σίγουρα όμως υπάρχουν καλύτερες λύσεις. Το MacBook Air είναι η καλύτερη επιλογή και το MacBook Pro Retina 13 ένα υπέροχο μηχάνημα με ισχύ. Όσο για τους PC χρήστες το XPS 13 της Dell δηλώνει και αυτό παρόν”

    Mark Spoonauer, του Tom’s Guide/Laptop:

    “Η αρχική μου εκτίμηση για το νέο MacBook ήταν πως ήταν πολύ πρώιμο προϊόν αλλά πλέον υπάρχουν πολλά πράγματα που λατρεύω σε αυτό πλέον. Το νέο πληκτρολόγιο και η Retina οθόνη του είναι απλά τέλειες. Αν για εσάς το στιλ έχει σημασία και χρειάζεστε κάτι απίστευτα εργονομικό και φορητό τότε αυτή είναι η συσκευή για εσάς.”

    Joshua Topolosky και Stephen Pulvirent του Bloomberg:

    “Με τις νέες καινοτομίες στο πληκτρολόγιο και στο trackpad, τον μοναδικό σχεδιασμό και τον εντυπωσιακό τρόπο σμίκρυνσης των εξαρτημάτων στο εσωτερικό του το νέο MacBook μοιάζει να είναι το επόμενο μεγάλο βήμα στην εξέλιξη των υπολογιστών. Δεν είναι όμως ένα μηχάνημα για όλους και πιο συγκεκριμένα για αυτούς που έχουν απαιτήσεις από την συσκευή τους”

    David Pierce, του Wired:

    “Δεν μπορώ να πω με σιγουριά για ποιον είναι αυτό το νέο laptop. Για τους πλουσίους; Για αυτούς που θέλουν ένα δεύτερο laptop;  ίσως. Αυτό όμως που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως αυτό είναι το μέλλον των laptops και το θέλω πάρα πολύ”

    Jim Dalrymple, του The Loop:

    “Το νέο MacBook είναι απίστευτα αθόρυβο και ταιριάζει απίστευτα στην δουλειά μου. Από την στιγμή που το πήρα δεν έχω αγγίξει κανένα από τους δύο άλλους υπολογιστές μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Τα καλά νέα επίσης είναι πως αν θέλετε ισχύ από το μηχάνημα σας η Apple έχει δύο άλλα καταπληκτικά MacBooks για αυτό τον σκοπό. Για εμένα το νέο MacBook με κέρδισε.”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles