14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Διέρρευσε εικόνα της OLED οθόνης για το επερχόμενο iPhone 12;

    Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην επερχόμενη κυκλοφορία του iPhone 12 αναμένουμε να δούμε μια σειρά από διαρροές προερχόμενες από την παραγωγή αλυσίδα της Apple. Έτσι σήμερα έχουμε μια νέα εικόνα που κοινοποιήθηκε από τον λογαριασμό του Twitter  Mrwhite υποστηρίζοντας ότι δείχνει την OLED οθόνη που θα χρησιμοποιηθεί στο iPhone 12.

    Είναι δύσκολο από αυτή την εικόνα και την απλή περιγραφή της να καταλήξουμε για το πιο iPhone 12 θα είναι και επίσης δύσκολο είναι κάποιος από αυτή να συμπεράνει πόσο μεγάλο θα είναι το notch τελικά φέτος.

    Όπως έχουμε πει πολλές φορές αναμένουμε η Apple να κυκλοφορήσει 4 νέα iPhone 12 μοντέλα με 5G συνδεσμολογία και OLED οθόνες. Τα iPhone 12 αυτά θα έρθουν στις 5.4 ίντσες και 6.1 ίντσες ενώ τα iPhone 12 Pro στις 6.1 ίντσες και 6.7 ίντσες. Αν αναλογιστούμε πως η σημερινή εικόνα δεν αναφέρει τον όρο Pro τότε είναι πιθανό αυτή να ανήκει στο 5.4 ιντσών ή 6.1 ιντσών iPhone 12.

    Φέτος αν επαληθευτούν τα παραπάνω θα είναι η πρώτη φορά που η νέα γραμμή των iPhone θα έχουν όλα OLED οθόνες.

    Η ίδια η Apple έχει επιβεβαιώσει πως το iPhone 12 θα κυκλοφορήσει μερικές εβδομάδες αργότερα σε σύγκριση με το iPhone 11 πέρυσι. “Όπως ξέρετε πέρυσι είχαμε ξεκινήσει την πώληση των νέων iPhones στα τέλη Σεπτέμβρη. Φέτος αναμένουμε η διαθεσιμότητα να ξεκινήσει μερικές εβδομάδες μετά” είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Apple CFO Luca Maestri.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.