22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δείτε το concept του «iPhone Ultra» που οραματίζεται το φημολογούμενο μελλοντικό smartphone κορυφαίας κατηγορίας της Apple

    Η Apple φέρεται να εξέτασε το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει ένα νέο κορυφαίο iPhone μαζί με μελλοντικά μοντέλα Pro και Pro Max, ίσως με την ονομασία “iPhone Ultra”, και ένας σχεδιαστής ανέλαβε να οραματιστεί πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια τέτοια συσκευή .

    Ο Γερμανός βιομηχανικός σχεδιαστής Jonas Daehnert επινόησε αυτό το εντυπωσιακό concept (φωτογραφία) παντρεύοντας σχεδιαστικά στοιχεία του Apple Watch Ultra με ένα μικρότερο φανταστικό μοντέλο iPhone Pro.

    Όπως το πιο στιβαρό Apple Watch της Apple, το σασί iPhone από τιτάνιο της Daehnert διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες με επίπεδο επάνω χείλος που κάθεται στο ίδιο επίπεδο με την οθόνη. Σε άλλα σημεία, υπάρχουν προεξέχοντα κουμπιά Side και Volume Up/Down που θυμίζουν το στεφάνι του ρολογιού. Το επιπλέον πάχος του πλαισίου προϋποθέτει μεγαλύτερη εσωτερική μπαταρία.

    Άλλες πτυχές της γλώσσας σχεδιασμού Ultra που έχουν υιοθετηθεί για την ιδέα του Daehnert περιλαμβάνουν έναν ανθεκτικό διακόπτη Ring/Silent, ένα προγραμματιζόμενο κουμπί Action στην κάτω αριστερή πλευρά και μια θύρα USB-C που βρίσκεται στο κάτω ανάμεσα στις διευρυμένες γρίλιες των ηχείων.

    «Δεν έχω ιδέα για όλες τις διαρροές», παραδέχτηκε ο Daehnert όταν μοιράστηκε το concept στο Twitter. “Ήταν απλώς μια άσκηση για να δούμε αν είναι δυνατή η προσαρμογή της γλώσσας σχεδιασμού του Watch Ultra.”

    Η Apple έχει συζητήσει την πώληση ενός νέου κορυφαίου iPhone μαζί με τα μοντέλα Pro και Pro Max το 2024 το νωρίτερο, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Με βάση αυτό το χρονικό πλαίσιο, η συσκευή θα είναι μέρος της σειράς iPhone 16 ή νεότερη έκδοση.

    Ο Gurman είχε δηλώσει προηγουμένως ότι υπήρχε «δυνατότητα» για ένα iPhone 15 Ultra που θα αντικαταστήσει το iPhone 15 Pro Max φέτος, αλλά έκτοτε έχει αναθεωρήσει αυτήν την πρόβλεψη, προτείνοντας η Apple να κυκλοφορήσει ένα ακόμη υψηλότερο μοντέλο «Ultra» πάνω από τις δύο παραλλαγές Pro με το νωρίτερο το επόμενο έτος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.