23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δείτε την ιστορία του iOS σε ένα βίντεο [Video]

    Screen Shot 2014-06-07 at 2.14.32 PM

    Την Δευτέρα η Apple μας παρουσίασε το iOS 8 στο keynote του WWDC 2014. Πρόκειται για την 8η συνέχεις του λογισμικού της Apple για τις κινητές συσκευές της που όπως σας παρουσιάσαμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε περιέχει μια σειρά από αλλαγές με πολλούς από εμάς να υποστηρίζουν πως πρόκειται για την μεγαλύτερη αναβάθμιση και ουσιαστική πάνω από όλα που έκανε η Apple ποτέ.

    Με βάση το παραπάνω το Verge δημιούργησε ένα πολύ ωραίο βίντεο που μας παρουσιάζει όλες τις iOS κυκλοφορίες μέχρι και σήμερα. Ένα 5 λεπτό που αξίζει να αφιερώσετε για δείτε όλες τις αλλαγές που έχει κάνει η Apple ανά τα χρόνια.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles