24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Δείτε πώς η Προσβασιμότητα της Apple μεταμορφώνει τις ζωές, δουλεύοντας χέρι-χέρι με το HomeKit [Βίντεο]

    Για τα άτομα με βαριά αναπηρία, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η Προσβασιμότητα της Apple μεταμορφώνει τις ζωές – αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να εκτιμήσετε τον αντίκτυπο που μπορούν να έχουν ακόμη και μικρές αλλαγές, μέχρι να το δείτε μόνοι σας.

    Ο Colin Hughes είναι πρώην τηλεοπτικός παραγωγός και τώρα ακτιβιστής για άτομα με ειδικές ανάγκες, ο οποίος έδειξε το σπίτι του για να δούμε πώς χρησιμοποιεί τόσο τις λειτουργίες προσβασιμότητας όσο και τον έλεγχο του HomeKit για να μεγιστοποιήσει την ανεξαρτησία που διατηρεί στην καθημερινή του ζωή…

    Το παρακάτω βίντεο απεικονίζει μια τυπική μέρα στη ζωή του Hughes και όλους τους ρόλους που παίζουν οι λειτουργίες Προσβασιμότητας και το HomeKit. Ο Κόλιν εξηγεί επίσης τι διαφορά κάνουν αυτά τα πράγματα στη ζωή του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.