13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Δείτε ένα sneak preview του επερχόμενου Age of Empires παιχνιδιού για το iOS [Video]

    Screen Shot 2014-06-18 at 3.11.14 PM

    Με τον τίτλο  Age of Empires: World Domination, η επερχόμενη συνέχεια της σειράς και τεράστιας επιτυχίας που ακούει στο όνομα Age of Empires αναμένεται να βρεθεί στο iOS πολύ σύντομα.

    Οι προγραμματιστές της  KLabGames που βρίσκονται πίσω από αυτή την μεταφορά έχουν υποσχεθεί πως το παιχνίδι θα συνεχίσει να εστιάζει στην στρατηγική και ταχτική ενώ θα έχει έναν μοναδικό χειρισμό με χειρονομίες που θα κάνουν το gameplay του παιχνιδιού άνετο για τις iOS συσκευές.

    Η εν λόγω σειρά παιχνιδιών έχει fans σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι είναι σκεπτικοί για το πως ένα από τα καλύτερα 3D παιχνίδια στρατηγικής θα μεταφερθεί στο iOS. Επίσης ευχή όλων είναι το παιχνίδι να μην βομβαρδιστεί με in-app purchases.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα πρώτο preview του τίτλου:

     Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles