20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Βloomberg: Η Apple θα εστιάσει στην επαυξημένη πραγματικότητα με τα 2020 iPhones και ένα σετ γυαλιών, ARM Macs έρχονται

    Η Apple αναμένεται να στοχεύσει με νέους τρόπους στον τομέα της επαυξημένης πραγματικότητας του χρόνο, με 3D αισθητήρες στο πίσω μέρος των iPhone καθώς και πιθανόν με την κυκλοφορία του πρώτου σετ γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας.

    Το Bloomberg αναφέρει πως η εταιρεία έχει ως στόχο το λανσάρισμα αυτού του headset μέσα στο 2020 με αυτό να ενσωματώνει οθόνες ολογραμμάτων στους φακούς. Η σχεδίαση αυτού του σετ γυαλιών καθώς και η χρήση του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και δεν έχει γίνει γνωστή σε καμία περίπτωση. Να υπενθυμίσουμε πως ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής για επερχόμενες συσκευές της Apple, Ming-Chi Kuo έχει ήδη αναφέρει πως η Apple θα κυκλοφορήσει ένα σετ γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας στα μέσα του 2020 με συνεργασία τρίτων εταιρειών.

    Το 2020 αναμένεται να είναι και μια μεγάλη χρονιά για το iPhone μιας και θα έρθει με μια εντελώς νέα σχεδίαση, προσθήκη συμβατότητας με 5G δίκτυα, 3D αισθητήρες στην πίσω κάμερα ενώ παράλληλα οι 3 νέες συσκευές θα έχουν OLED οθόνες όλες με μεγέθη 5.4-ίντσες, 6.1-ίντσες, και 6.7-ίντσες.

    Το AR σετ γυαλιών της Apple παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο αυτή την στιγμή…. Έχουμε δει μέχρι στιγμής βέβαια πολλά παραδείγματα μιας τέτοιας συσκευής στο πηγαίο κώδικα του iOS 13 αλλά κανείς δεν γνωρίζει περισσότερα για το ίδιο το hardware.

    To Bloomberg περιγράφει το headset αυτό ως γυαλιά που θα μπορούν να δείχνουν κείμενο, emails, maps αλλά ακόμη και παιχνίδια….

    Το Bloomberg αναφέρει επίσης πως η Apple δουλεύει πάνω σε ένα χαρακτηριστικό καταγραφής ύπνου για το Apple Watch ενώ μπορεί το 2020 να παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα Mac με ένα ARM επεξεργαστή.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles