17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Βελτίωση του Mission Control και της διαχείρισης παραθύρων στο OS X El Capitan

    To OS X 10.11 El Capitan θα φέρει νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις τόσο στο Mission Control όσο και στην διαχείριση παραθύρων.

    el-capitan-mission-control

    Αυτές οι βελτιώσεις και οι αλλαγές περιλαμβάνουν την χρήση νέων gestures, pop-over και άλλων λειτουργιών. Για παράδειγμα, το Mission Control μπορεί πλέον να ενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας 3 δάχτυλα και κάνοντας swipe-up προκειμένου να εμφανίσετε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές.

    Τα παράθυρα των εφαρμογών θα φέρουν, επίσης, κάποιες σημαντικές αλλαγές και αναβαθμίσεις. Τα παράθυρα τα οποία θα βρίσκονται σε full screen ια μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν και σε split-screen mode, επιτρέποντας στον χρήστη να εργάζεται σε ένα μόνο περιβάλλον με δύο παράθυρα ανοιχτά δίπλα-δίπλα. Πατώντας και κρατώντας πατημένο το πράσινο κουμπί μπορείτε να σύρετε το παράθυρο δεξιά ή αριστερά αντίστοιχα και να τοποθετήσετε και την δεύτερη εφαρμογή στην αντίστοιχη πλευρά που επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το μέγεθος του κάθε παραθύρου προκειμένου να το προσαρμόσετε στα μέτρα σας, ενώ , τέλος, σύροντας κάποιο παράθυρο προς την κορυφή της οθόνης, θα δημιουργηθεί ένα νέο desktop με αυτό το παράθυρο σε full screen.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles