22.3 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Βίντεο: AirTag τεστ με ένα “κλεμμένο” ποδήλατο

    Ένα πράγμα που δεν είχαμε δει σήμερα ήταν το πόση βοήθεια θα παρείχε ο νέος tracker της Apple, AirTag, στην περίπτωση ενός κλεμμένου οχήματος. Στην περίπτωση μας λοιπόν ένα κατάστημα ποδηλάτων έκανε αυτό το τεστ.

    Η ίδιοι αναφέρουν πως το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό ακόμη και σε μια περιοχή που δεν έχει πολύ μεγάλο πληθυσμό – περί τους 70.000 κατοίκους.

    Το κατάστημα έβαλε το AirTag σε ένα ποδήλατο και το άφησαν έξω από το κατάστημα. Εν συνεχεία φίλος του καταστήματος ανέλαβε να το “κλέψει” και να το πάει σε μια άγνωστη τοποθεσία. Το παράθυρο χρόνου για να ξεκινήσει ο εντοπισμός ήταν τα 10 λεπτά έτσι ώστε το σενάριο να γίνει όσο πιο ρεαλιστικό γινόταν.

    Τα υπόλοιπα στο παρακάτω βίντεο:

    H Apple δεν διαφημίζει τα AirTag ως αντικλεπτικές συσκευές αλλά να που μια τέτοια χρήση τους επαληθεύεται με τον καλύτερο τρόπο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.