21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Α Quiet Place ΙΙ: Το τελικό trailer είναι εδώ και κόβει την ανάσα

    Η Paramount κοινοποίησε το τελικό trailer του A Quiet Place Part II που σύντομα θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

    Σε αυτό βλέπουμε την οικογένεια Abbott να συνεχίζει την προσπάθεια της για επιβίωση σε αυτό τον τρομακτικό κόσμο που βρίσκεται με το σενάριο να μας μεταφέρει ακριβώς μετά το τέλος της πρώτης ταινίας. Οι κίνδυνοι πλέον είναι περισσότεροι και το κάνουν απόλυτοι ησυχία δεν αρκεί…

    Το άκρως αναμενόμενο sequel σκηνοθετεί και υπογράφει σεναριακά και πάλι ο John Krasinski, με το cast να αποτελείται από τους Emily Blunt, Millicent Simmonds και Noah Jupe. Στις νέες προσθήκες συναντάμε τον Cillian Murphy (Peaky Blinders), και τον Djimon Hounsou (Blood Diamond, Captain Marvel). 

    Το A Quiet Place Part ΙΙ θα κάνει ντεμπούτο στις αίθουσες από τις 28 Μαΐου. 

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.