18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Αυτό είναι το iPhone 12 MagSafe battery hack που έγινε viral

    Αν έχετε ένα iPhone της σειράς 12 και αγοράσετε (δεν έχει γίνει ακόμη διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά) το MagSafe Battery Pack τότε αξίζει να δοκιμάσετε το παρακάτω ώστε να το μετατρέψετε σε ένα μαγνητικό σταντ φόρτισης.

    Την ιδέα και υλοποίηση την κοινοποίησε ο Parker Ortolani στο Twitter

    Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες θα πρέπει να τοποθετήσετε το MagSafe Battery Pack σε ένα iPhone dock φόρτισης, πουλιέται ξεχωριστά από την Apple αλλά υπάρχουν και πιο οικονομικά τρίτων κατασκευαστών. Κάνοντας αυτή την τοποθέτηση μπορείτε να βάλετε κατόπιν την iPhone 12 συσκευή σας για φόρτιση μαγνητικά.

    Αυτό γίνεται γιατί τα iPhone 12 μπορούν να φορτίσουν μέσω του battery pack χρησιμοποιώντας το Lightning καλώδιο. Να θυμίσουμε πως το battery pack προσφέρει και αντίστροφη φόρτιση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.