18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Αναφορά: Ο Apple Watch and Health exec Kevin Lynch εντάχθηκε στην Apple Car ομάδα πλέον

    Καθώς η Apple συνεχίζει να δουλεύει πάνω σε μια τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης αυτοκινήτων μεταφέρει όλο και περισσότερα γνωστά υψηλόβαθμα στελέχη της στην Project Titan ομάδα της.

    Σύμφωνα λοιπόν με αναφορά του Insiderο Kevin Lynch είναι το νεότερο στέλεχος της Apple που πάει να δουλέψει στην ομάδα αυτή.

    Ο Lynch είναι αντιπρόεδρος της Apple στον τομέα της τεχνολογίας και είχε ένα πολύ μεγάλο ρόλο στην δημιουργία του Apple Watch και των χαρακτηριστικών υγείας του. Ο τίτλος του στην Apple ως αντιπρόεδρος δεν αλλάζει από αυτή την μεταφορά του στην νέα ομάδα απλά πλέον η εστίαση του θα είναι περισσότερο στο φημολογούμενο Apple Car.

    Ο Evan Doll που έχει τον τίτλο του Director στην ομάδα λογισμικού υγείας της Apple θα αναλάβει κάποιες από τις ευθύνες που είχε ο Lynch μέχρι και σήμερα στο κομμάτι αυτό.

    Το Apple Car project αυτή την στιγμή ανήκει στον John Giannandrea που έχει τα ηνία της ομάδας αυτής και που είναι senior αντιπρόεδρος της Apple στον τομέα της μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης.

    Το project της Apple πάνω στην αυτόνομη οδήγηση έχει αλλάξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια με την εταιρεία να εικάζεται πως αυτή την στιγμή εστιάζει στην δημιουργία ενός αυτόνομου συστήματος οδήγησης που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα Apple αυτόνομο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα έρθει σε συνεργασία με κάποια εταιρεία από τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

    Το Bloomberg τον περασμένο μήνα ανέφερε πως η Apple είχε προσλάβει και τον Ulrich Kranz από την BMW για να ενταχθεί στην ομάδα αυτή. Ο Kranz ήταν 30 χρόνια στην BMW ως αντιπρόεδρος της εταιρεία και της ομάδας που δημιούργησε τα BMW i3 και i8 ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.