23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ακόμη μια αναφορά από την παραγωγική αλυσίδα δείχνει μείωση της παραγωγής των iPhone 12 mini

    Αναλυτής στις αρχές της εβδομάδας είχε υποδείξει ότι η παραγωγή του iPhone 12 mini για αυτό το τρίμηνο μειώθηκε με εντολή της Apple κατά 2 εκατομμύρια συσκευές μιας και οι πωλήσεις της συσκευής αυτής δεν ήταν οι αναμενόμενες. Για την Apple αυτό ισορροπήθηκε από την μεγαλύτερη από την αναμενόμενη ζήτηση που έχουν τα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max.

    Μια νέα αναφορά από την παραγωγική αλυσίδα της Apple έρχεται να συμπληρώσει το παραπάνω δίνοντας και λίγες περισσότερες πληροφορίες…

    Το Digitimes αναφέρει πως οι περικοπές έγιναν στην παραγωγή της Pegatron εξαιτίας της μειωμένης ζήτησης του iPhone 12 mini τόσο σε Αμερική όσο και Ευρώπη.

    “Μικρότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις του iPhone 12 mini στην Αμερική και την Ευρώπη οδήγησαν την Apple να δώσει εντολή στον προμηθευτή της Pegatron να μειώσει την παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου.”

    Αν επαληθευτεί η παραπάνω είδηση σίγουρα αυτά δεν είναι ευχάριστα νέα για την Apple.

    H Apple για το σύνολο της iPhone 12 σειράς έχει αναφέρει πως είναι ικανοποιημένη πάρα πολύ με την ζήτηση και ειδικά με τα 2 Pro μοντέλα. Οι χρήστες λοιπόν φαίνεται πως φέτος και μάλλον προς έκπληξη της Apple επενδύουν περισσότερο στα πιο ακριβά μοντέλα της σειράς.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.