11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ένα 2021 16-ιντσών MacBook Pro με miniLED οθόνη έρχεται σύμφωνα με πηγή από την παραγωγική αλυσίδα της Apple

    Μια νέα αναφορά από την παραγωγική αλυσίδα της Apple τονίζει πως θα πρέπει να περιμένουμε την έλευση ενός 16 ιντσών MacBook Pro με μια miniLED οθόνη. Αυτή έρχεται να συμπληρώσει τις προβλέψεις του Ming-Chi Kuo για αυτό.

    Ο Kuo είχε αναφέρει περί ένα μήνα πριν πως θα πρέπει να αναμένουμε 2 νέα MacBook Pro μοντέλα με νέα σχεδίαση, καθώς και ενσωμάτωση της τεχνολογίας miniLED.

    Όπως έχουμε τονίσει η miniLED τεχνολογία δεν θα πρέπει να μπερδεύεται με την microLED που είναι εντελώς διαφορετική και η οποία θα αντικαταστήσει την OLED κάποια στιγμή.

    Η miniLED τεχνολογία είναι ουσιαστικά ένας νέος τρόπος οπίσθιου φωτισμού για LCD οθόνες που έχουν αυτή την στιγμή τα MacBooks. Χρησιμοποιεί πολλά μικρότερα LEDs για να δώσει φως περί τα 10,000 για τα MacBook δίνοντας την δυνατότητα σε διαφορετικές περιοχές της οθόνης να ανάβουν διαφορετικά. Αυτό οδηγεί σε φωτεινότερα χρώματα, πιο βαθύ μαύρο και συνάμα καλύτερη αυτονομία.

    Ο Kuo πιστεύει πως αυτή η τεχνολογία θα βρει σύντομα τον δρόμο της σε iPads και σε MacBooks.

    To Digitimes λοιπόν σήμερα αναφέρει πως σύμφωνα με πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple μια από αυτές τις συσκευές θα είναι μια νέα έκδοση του 16 ιντσών MacBook Pro.

    Φυσικά αυτό το νέο μοντέλο θα έρθει με έναν επεξεργαστή της Apple αυτή την φορά και όλοι αναμένουν πως θα έχει και λεπτότερα πλαίσια.

    Ο συνδυασμός του επεξεργαστή, με μια καλύτερη οθόνη και έναν νέο σχεδιασμό σίγουρα θα πείσει πολλούς καταναλωτές για να επενδύσουν σε μια τέτοια αναβάθμιση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.