19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ένα ανασχεδιασμένο MacBook Air είναι προ των πυλών

    Screen Shot 2015-01-07 at 02.21.03

    Η Apple σύμφωνα με νέες αναφορές ετοιμάζει ένα ανασχεδιασμένο MacBook Air. Η νέα αυτή συσκευή θα έχει μια 12 ιντσών οθόνη, και πολύ λιγότερες θύρες σύνδεσης από ότι συναντάμε σήμερα στην εν λόγω σειρά MacBook. Επίσης θα είναι πιο στενό αλλά και λίγο ψηλότερο.

    Η αναφορά έρχεται από τον Mark Gurman του 9to5Mac.

    Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

    “To 12 ιντσών MacBook Air θα είναι πιο μικρό από την 13 ιντσών έκδοση καθώς επίσης και πιο στενό από την 11 ιντσών έκδοση. Πιο συγκεκριμένα το 12 ιντσών μοντέλο είναι για μισή ίντσα στενότερο της 11 ιντσών έκδοσης αλλά είναι επίσης και ελάχιστα πιο ψηλό από αυτή εξαιτίας της μεγαλύτερης οθόνης. Η Apple για να καταφέρει να βάλει μια μεγαλύτερη οθόνη σε μια συσκευή που το σασί της θα έχει σχεδόν τις διαστάσεις των 11 ιντσών τα bezels της οθόνης έχουν μειωθεί πάρα πολύ.”

    Επίσης το πληκτρολόγιο θα καταλαμβάνει όλο το μήκος του σασί από την μια άκρη στην άλλη. Στην συνδεσμολογία θα συναντήσουμε μάλλον μια audio-in θύρα, και μια USB Type-C θύρα και καμία άλλη. ‘Έτσι η Apple για πρώτη φορά θα θυσιάσει τις στάνταρ USB θύρες αλλά θα αφαιρέσει και την SD Card slot αλλά ακόμη και αυτές των Thunderbolt και MagSafe charging standards.

    Να τονίσουμε πως η Apple συνήθως δοκιμάζει πάνω από ένα πρωτότυπα πριν τελικά καταλήξει σε κάποιο και έτσι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα μοιάζει αυτό το νέο MacBook από την Apple. Βέβαια ο Marc Gurman είναι από τους πιο αξιόπιστους αρθρογράφους για την Apple στην Αμερική και σπάνια γράφει ανακρίβειες.

    Εν αναμονή λοιπόν.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles