23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Άντρας κατάπιε το AirPod του ενώ κοιμόταν!

    Μετά τις προσπάθειες του να βρει ένα από τα AirPod του ένας άντρας στην Μασαχουσέτη στην Αμερική πήγε στα επείγοντα περιστατικά χωρίς να περιμένει τι θα άκουγε….

    Ο λόγος για τον Bradford Gauthier που ανακάλυψε με τον χειρότερο τρόπο πως το να κοιμηθεί κάποιος με τα AirPods στα αυτιά του ελλοχεύει και κινδύνους.

    Ο ίδιος για 2 ώρες το βράδυ τις Δευτέρας φτυάριζε χιόνι και έτσι όταν μπήκε σπίτι του κουρασμένος έβαλε τα AirPods του και πήγε στο κρεββάτι. Το άλλο πρωί ανακάλυψε πως το ένα AirPod είχε εξαφανιστεί ενώ παράλληλα αισθανόταν μια ενόχληση στο κέντρο του στήθος του.

    “Σηκώθηκα και για μια ώρα βγήκα εκτός σπιτιού εκ νέου για να φτυαρίσω χιόνι. Μπήκα κατόπιν στο σπίτι και διαπίστωσα πως όταν πήγα να πιώ νερό δεν μπορούσα.”

    Η οικογένεια του αστειευόμενη του είπαν πως μάλλον είχε καταπιεί στον ύπνο του το AirPod μιας και κανείς δεν πίστευε κάτι τέτοιο. Όταν τελικά πήγε στα επείγοντα και του έγινε μια ακτινογραφία οι γιατροί διαπίστωσαν πως το χαμένο AirPod ήταν κολλημένο στο οισοφάγο του!!

    Though faint, the AirPod is visible on Gauthier's x-ray | Image Credit: Bradford Gauthier

    Οι γιατροί το αφαίρεσαν με επιτυχία και όλα κίνησαν ομαλά για τον Cauthier.

    Ο γιατρός που ανέλαβε αυτό το περιστατικό ανέφερε πως είναι πολύ σπάνιο ένα τέτοιο φράξιμο στον οισοφάγο να μην δημιουργήσει έντονο πόνο. Τόνισε επίσης πως ποτέ δεν φαντάστηκε πως ο ύπνος με τα ακουστικά θα μπορούσε να δημιουργήσει τέτοιους κινδύνους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.