Μεγάλη Προσοχή: Κάποιοι Apple Watch χρήστες είδαν την συσκευή τους να γίνεται bricked μετά την αναβάθμιση στην watchOS 5.1

456

Αν και πολλοί χρήστες απογοητεύτηκαν όταν διαπίστωσαν πως η σημερινή watchOS 5.1 αναβάθμιση δεν έφερε την πολυαναμενόμενη εφαρμογή ηλεκτροκαρδιογραφήματος κάποιοι άλλοι χρήστες αντιμετωπίζουν ένα πιο σοβαρό πρόβλημα.

Ένας μικρός αριθμός χρηστών αυτή την στιγμή αναφέρει στο Reddit, Twitter, πως το Apple Watch έγινε ξαφνικά bricked μετά την αναβάθμιση στην watchOS 5.1, με την συσκευή να κολλάει στο λογότυπο της Apple.

Κάνοντας restart το Apple Watch ή το iPhone με το οποίο έχει ζευγοποιηθεί δεν φαίνεται να διορθώνει το πρόβλημα και αρκετοί χρήστες περιμένουν σε αυτή την κατάσταση εδώ και αρκετές ώρες.

Αυτή την στιγμή λοιπόν δεν υπάρχει κάποια λύση για αυτό το πρόβλημα. Αναμένουμε την Apple να αποσύρει αυτή την αναβάθμιση και να την κυκλοφορήσει εκ νέου λίγες μέρες μετά.

Αν και αυτό το πρόβλημα δεν έχει επηρεάσει μεγάλο αριθμό χρηστών σίγουρα δεν είναι κάτι μικρό.

Η Apple δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα ακόμη αυτό το πρόβλημα. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα μόλις έχουμε νέα ενημέρωση.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΠως να κάνετε χρήση του Group FaceTime στο iPhone και στο iPad
Νεότερες ειδήσεις »Κάντε λήψη των νέων iPad Pro wallpapers για την συσκευή σας [Gallery]
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.