Η watchOS 4.3.1 δείχνει μελλοντική υποστήριξη watch faces τρίτων

661

Από την στιγμή που η Apple παρουσίασε το Apple Watch οι προγραμματιστές αλλά και οι χρήστες ήθελαν την δημιουργία δικών τους watch faces. Αυτή την στιγμή το χαρακτηριστικό αυτό παραμένει αποκλειστικότητα της Apple ενώ όπως έχουμε δει έχει προστεθεί μόνο περιεχόμενο από την Pixar και την Disney.

Οι λόγοι πίσω από αυτή την δυστροπία της Apple μπορεί να είναι πολλοί και ειδικά μιας και ξέρουμε την επιθυμία της Apple να ελέγχει το περιεχόμενο όσο το δυνατόν καλύτερα.

Κώδικας που έκανε την εμφάνιση του στην watchOS 4.3 δείχνει πως ίσως τελικά να έχουμε μια αλλαγή στο μέλλον όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω:

Από το σχόλιο στον κώδικα γίνεται ξεκάθαρο πως αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι ακόμη σε εφαρμογή αλλά σίγουρα είναι κάτι που έχει προγραμματισμένο η Apple.

H νέα αυτή δυνατότητα μπορεί να έρθει με το watchOS 5 ή βέβαια πάντα υπάρχει και η πιθανότητα η Apple να το μετανιώσει… Εμείς ευχόμαστε πραγματικά πως σύντομα θα μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση και Watch Faces τρίτων προγραμματιστών στο Apple Watch μας.