Το X-Files παιχνίδι έρχεται στο iOS τον Φεβρουάριο μαζί με την σεζόν 11 της TV σειράς

209

x-files-iphone-ipad

Δύσκολο να το πιστέψει κανείς αλλά του χρόνου θα έχουμε την επέτειο των 25 χρόνων του X-Files. Για τον εορτασμό αυτού καθώς και της πρεμιέρας της 11ης σεζόν που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο θα έχουμε την κυκλοφορία ενός νέου mobile παιχνιδιού.

Ο τίτλος του παιχνιδιού είναι The X-Files: Deep State και η περιγραφή που του δίνουν είναι αυτή ενός τίτλου μυστηρίου και έρευνας όπου εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός ειδικού πράκτορα του FBI.

The following intel is classified Top Secret/For Your Eyes Only. You and Agent Dale have been selected to investigate mysterious crime scenes that defy explanation. The Truth Is Out There – do you have what it takes to find it?

Embark on an odyssey through the X-Files universe. Uncover clues, collect and process evidence, solve puzzles and help interrogate suspects. Reveal the truth by discovering objects while investigating new cases every month. Let your clever eye and cunning mind serve you to reach the top of the leaderboard.

To Variety αναφέρει πως το παιχνίδια συμπεριλαμβάνει εν μέρη επεισόδια της σειράς με τον τίτλο να διαδραματίζεται μεταξύ της σεζόν 9 και 10. Η κεντρική του ιστορία θα έχει να κάνει με μια επιδρομή εξωγήινων και φυσικά πολλές κυβερνητικές συνωμοσίες.

Το παιχνίδια θα είναι δωρεάν και θα έχει επιλεκτικά κάποιες in-app αγορές.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε και να μάθετε και στο microsite που δημιουργήθηκε για αυτό τον σκοπό εδώ.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΠως η ονομασία του iPhone μπορεί να αλλάξει το 2018
Νεότερες ειδήσεις »Το Pixelmator Pro έγινε διαθέσιμο στα 64,99 € στο Mac App Store
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.