Το Spotify έφτασε τους 70 εκατομμύρια επί πληρωμή συνδρομητές

677

Αυτή είναι μια πολύ δραστήρια εβδομάδα σε ότι αφορά το Spotify. Μόλις χθες είχαμε την ενημέρωση πως η δημοφιλής υπηρεσία streaming μουσικής έχει καταθέσει αίτηση για να μπει στο χρηματιστήριο ενώ σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε πως έφτασε τον εντυπωσιακό αριθμό των 70 εκατομμύριων επί πληρωμή συνδρομητών.

Την ίδια στιγμή το Apple Music που είναι σαφώς νεότερο στην αγορά έχει περί τους 30 εκατομμύρια συνδρομητές.

Το Spotify κράτησε ένα χαμηλό προφίλ για αυτό το ρεκόρ κάνοντας απλά ένα tweet που αναγράφει “Hello 70 million subscribers.” Σίγουρα ο αριθμός αυτός σε σύγκριση με τους 60 εκατομμύρια συνδρομητές πίσω το καλοκαίρι είναι ένα πολύ δυνατό όπλο καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται να κάνει την είσοδο της στο χρηματιστήριο.
Σε αντίθεση με το Apple Music το Spotify προσφέρει επίσης και μια δωρεάν συνδρομή με διαφημίσεις και μειωμένα χαρακτηριστικά. Σε αυτό ανήκουν αυτή την στιγμή περί τα 100 εκατομμύρια χρηστών!!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσεις‘Oddworld: New ‘n’ Tasty!’ – Είστε αυτό που τρώνε!!!
Νεότερες ειδήσεις »COSMOTE: Αύξηση 150% στην κίνηση data φέτος τα Χριστούγεννα
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.