Τίτλοι τέλους από τον αξιόπιστο αναλυτή για επερχόμενα προϊόντα της Apple, Ming-Chi Kuo, της KGI Securities

1291

Μέχρι και σήμερα ήταν ο νούμερο 1 αναλυτής σε προβλέψεις για μελλοντικά προϊόντα της Apple με πηγές απευθείας από την παραγωγική αλυσίδα της εταιρείας. Για 6 και περισσότερα χρόνια οι προβλέψεις του ήταν από τις εγκυρότερες . Ο λόγος φυσικά για τον Ming-Chi Kuo, τον κορυφαίο αναλυτής για προϊόντα της Apple που μέχρι και πρότινος ήταν στο δυναμικό της KGI Securities.

Ο Kuo και σύμφωνα με δημοσίευμα της Chine Times αποχώρησε από την εταιρεία του την περασμένη Παρασκευή. Η αποχώρηση του αυτή σημαίνει επίσης πως η ενασχόληση του με την Apple και τα μελλοντικά της προϊόντα θα εκλείψει μιας και ο ίδιος θα ασχοληθεί με άλλες εταιρείες.

Μιας και οι πηγές του Kuo ήταν από την παραγωγική αλυσίδα της Apple, οι αναφορές του δεν ήταν πάντα ξεκάθαρες ειδικά σε ότι είχε να κάνει με το λογισμικό και το marketing της εταιρείας. Πάρα αυτά αποτέλεσε εδώ και χρόνια τον εγκυρότερο αναλυτή για θέματα της Apple.

H China Times αναφέρει πως ο Kuo θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να ασχοληθεί με επερχόμενες βιομηχανίες και έτσι από την νέα του θέση μάλλον η εστίαση του δεν θα είναι στην Apple.

O Mark Gurman του Bloomberg σε Tweet του συγχαίρει τον αναλυτή για την μέχρι τώρα πορεία του και επιβεβαιώνει και αυτός με την σειρά του πως ο αναλυτής θα παύσει τις αναφορές του για μελλοντικές συσκευές της Apple….

Κάποιοι αναφέρουν πως η απόφαση αυτή του Kuo ίσως ενισχύθηκε και από το γεγονός πως η Apple από φέτος αυξάνει σημαντικά  και άλλο την ασφάλεια της κατά των διαρροών τόσο εντός όσο και εκτός της εταιρείας……

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςTo νέο 13 ιντσών Retina “MacBook Air” δεν θα γίνει μάλλον διαθέσιμο στο WWDC 2018
Νεότερες ειδήσεις »Apple HomePod Review: Τελικά αξίζει η αγορά του στην Ελλάδα;
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.