Συνεργασία Philips και Razer φέρνουν τα RGB παντού στον χώρο σας [CES 2018]

460

Οι δύο εταιρίες θέλουν να φέρουν το συγχρονισμό ανάμεσα στις Chroma συσκευές της πρώτης εταιρίας και στα αρκετά διαδεδομένα πλέον Hue φώτα της Philips. Αυτή η μοναδική συνεργασία ανακοινώθηκε στο φετινό CES 2018.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ολόκληρο το δωμάτιο σας, ή ότι άλλο επιθυμείτε, να φωτίζετε στα αγαπημένα σας υποστηριζόμενα από τις συσκευές χρώματα.

Το update θα έρθει μέσω της εφαρμογής Synapse της Razer, ενώ θα χρειαστείτε επιπλέον ένα Hue V2 bridge, Hue λάμπες και τη Hue εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο.

Επίσης αρκετά δημοφιλή games όπως τα Overwatch υποστηρίζουν ήδη τη λειτουργία.

Φανταστείτε λοιπόν όταν παίζεται το δωμάτιο σας να παίρνει μια κόκκινη χροιά όταν βρίσκεστε σε μια αιματηρή μάχη ή μπλε όταν πετάτε στον ουρανό.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςSelfly: Θήκη κινητού με ενσωματωμένο drone [CES 2018]
Νεότερες ειδήσεις »Η Philips ανακοίνωσε την Hue 3.0 για iOS & Hue Sync για Mac [CES 2018]
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.