Και οι νέες ναυαρχίδες της Huawei θα ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξε το iPhone X

966

Ακόμη μία μέρα, ακόμη μία σημαντική διαρροή που αφορά τις επερχόμενες προτάσεις της σειράς P20 της Huawei. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Evan Blass διέρρευσε στο twitter φωτογραφίες από τις συσκευές και μάλιστα σε διάφορες χρωματικές παραλλαγές.

Οι ομοιότητες με το iPhone X της Apple είναι κάτι παραπάνω από ορατές τόσο με το notch στην οθόνη όσο και με την διάταξη της κάμερας στο πίσω μέρος.

Μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ των P20 και P20 Pro από τον αριθμό των αισθητήρων κάμερας που βρίσκονται στο πίσω μέρος. Πρόκειται για δύο στην περίπτωση του πρώτου και τρεις στην περίπτωση του δεύτερου. Όσο για το πιο οικονομικό P20 Lite, μπορείτε να το ξεχωρίσετε από τα ελαφρώς “παχύτερα” πλευρικά bezels και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι τοποθετημένος πίσω.

Το Huawei P20 Pro είναι φυσικά το πιο ισχυρό από τα τρία, διαθέτοντας οθόνη AMOLED 6 ιντσών και chipset Kirin 970. Πρόκειται για το κορυφαίο SoC της Huawei, με Neural Processing Unit με δυνατότητες AI. Το P20, από την πλευρά του, αναμένεται να διαθέτει οθόνη AMOLED 5,7 ιντσών και chipset Kirin 970 και σε αυτή την περίπτωση. Όσο για το P20 Lite θα έρθει πιθανώς με οθόνη AMOLED 5,6 ιντσών, που τροφοδοτείται από Kirin 659 SoC.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΤα AirPods 2 έρχονται στις αρχές του 2019;
Νεότερες ειδήσεις »Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 11.3 beta 5 για το iPhone και iPad
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.