Φήμες θέλουν την Logitech να εξαγοράζει την Plantronics για $2.2 δις

288

Ο πασίγνωστος κατασκευαστής αξεσουάρ Logitech μάλλον εξαγόρασε την Plantronics, ένα μεγάλο όνομα που ειδικεύεται στα Bluetooth hands free και ακουστικά.

Σύμφωνα με αναφορά από το Reuters, αυτή αποτελεί την μεγαλύτερη εξαγορά που έχει κάνει μέχρι σήμερα η Logitech. Επίσης αυτή της η κίνηση θα την βοηθήσει να μπει και σε νέες αγορές.

Ο λόγος αυτής της εξαγοράς έχει να κάνει με την μείωση του κόστους στις εισαγωγές μεταξύ Κίνας και Αμερικής.

Το κόστος αυτής της εξαγοράς σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ανέρχεται στα $2.2 δις. To Reuters τονίζει πως αν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα η εξαγορά θα ολοκληρωθεί και τυπικά την επόμενη εβδομάδα. Αυτό βέβαια αφήνει και ένα ενδεχόμενο να μην επέλθει τελικά αυτή η μεγάλη συμφωνία.

Αν τελικά όμως ολοκληρωθεί αυτό θα σημαίνει πως η Logitech θα έχει μεγάλη πρόσβαση στην αγορά ασύρματων ακουστικών και θα έρθει σε άμεσο ανταγωνισμό με εταιρείες όπως η Sony, Bose ακόμη και η Microsoft.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΜοναδικές Black Friday εκπτώσεις σε τίτλους παιχνιδιών στο App Store | Προλάβετε της
Νεότερες ειδήσεις »Xiaomi Mi True: Η νέα απάντηση της Xiaomi στα AirPods της Apple;
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.