Κυκλοφόρησε το nitoTV package installer για το tvOS

1145

Μπορεί να χρειάστηκε πολύ χρόνο για να φτάσει σε ένα επίπεδο καλή σταθερότητας αλλά φαίνεται πως η αναμονή άξιζε.

Όπως πολλοί ανέμεναν ο Kevin Bradley κυκλοφόρησε την νέα έκδοση του πολύ γνωστού του εργαλείου nitoTV για το tvOS.

Το εν λόγω εργαλείο είναι ένας διαχειριστής πακέτων – εγκατάσταση ή αφαιρέσει (σκεφτείτε κάτι σαν tweaks ή εφαρμογές) για το Apple TV 4 και το Apple TV 4K με παρόμοιο τρόπο που κάνει κάτι αντίστοιχο το Cydia σε jailbroken συσκευές στο iOS.

Η πρώτη έκδοση του εργαλείου αναφέρει πως θα τρέχει στο tvOS 9.x-10.1 και tvOS 10.2.2.

Το nitoTV για να λειτουργήσει χρειάζεται ένα λογισμικό που να έχει γίνει jailbreak και έτσι βασίζεται στο Pangu για tvOS 9, LiberTV για tvOS 10.x, και greeng0blin για tvOS 10.2.2.

Υποστήριξη για tvOS 11 jailbroken θα έρθει αργότερα.

Το εργαλείο αυτή την στιγμή έχει έναν Mac installer που ελέγχει για το αν η συσκευή έχει γίνει jailbreak πριν ξεκινήσει την διαδικασία εγκατάστασης. Στην περίπτωση του tvOS 10.2.2, η λήψη και η χρήση του greeng0blin θα κάνει εγκατάσταση του nitoTV αυτόματα χωρίς να χρειαστείτε να κάνετε κάτι.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςO πρώην CEO της Sonos εκθειάζει τον ήχο του HomePod αλλά αναφέρει την έλλειψη του Spotify
Νεότερες ειδήσεις »“Final Fantasy XV Pocket Edition” έφτασε στο App Store
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone Xs Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.