Τα 2019 iPhone μοντέλα θα κάνουν χρήση μιας τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος;

776

Ένα τουλάχιστον από τα 2019 iPhone μοντέλα θα έχουν στο πίσω μέρος τους ένα σύστημα τριπλών φακών για την κάμερα δίνοντας έτσι στην συσκευή μεγαλύτερης δυνατότητες λήψεων νυχτερινών αλλά και μεγάλης έκθεσης.

Σύμφωνα με μια νέα φήμη από την Economic Daily News, τουλάχιστον ένα επερχόμενο μοντέλο θα έχει έναν 6P φακό με 5x ζουμ χωρίς όμως να γίνεται αναφορά για το αν αυτό το ζουμ θα είναι οπτικό ή ψηφιακό.

Αυτή την στιγμή τα τελευταία iPhones χρησιμοποιούν ένα σύστημα διπλών φακών που επιτρέπει 2x οπτικό ζουμ και 5x ψηφιακό ζουμ (iPhone 7 Plus – iPhone 8 Plus) και το iPhone X που έρχεται με 10x ψηφιακό ζουμ.

Αν επαληθευτεί η παραπάνω φήμη, ακόμη κρατάμε μικρό καλάθι, θα σημαίνει πως ακόμη μια συσκευή θα κάνει την εμφάνιση της στην αγορά με ένα σύστημα τριπλών φακών αλλά η Apple δεν θα είναι η πρώτη που θα δοκιμάζει κάτι τέτοιο.

Η νέα ναυαρχία της Huawei το P20 Pro, έρχεται με έναν 20-megapixel f/1.6 monochrome φακό, έναν 8-megapixel f/2.4 telephoto φακό και έναν εντυπωσιακό 40-megapixel f/1.8 RGB φακό.