Το επερχόμενο 6.1 ιντσών LCD iPhone θα έχει οθόνη Super Bright Display όπως το LG G7 ThinQ;

538

H Apple όπως σας έχουμε αναφέρει ήδη πολλές φορές αναμένεται να κυκλοφορήσει 3 διαφορετικά μοντέλα iPhone ένα από τα οποία σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες θα έρθει με την Super Bright Display IPS LCD οθόνη παρόμοια με αυτή που συναντήσαμε στο πρόσφατο LG G7 ThinQ.

Το iPhone αυτό όπως καταλαβαίνετε θα είναι το φημολογούμενο 6.1 ιντσών που θα είναι και το πιο οικονομικό από τα 3. Η ιδιαιτερότητα αυτής της οθόνης είναι πως η φωτεινότητά της αγγίζει τα 1000 nits, γεγονός που την κάνει πραγματικά άψογη σε υπερβολικά φωτεινά περιβάλλοντα με έντονες ηλιακές συνθήκες. Για να επιτευχθεί αυτή η φωτεινότητα, έχει προστεθεί ένα τέταρτο sub-pixel λευκού χρώματος σε κάθε pixel της οθόνης, η οποία θα εξοικονομεί μέχρι και 30% λιγότερη ενέργεια.

Σε αντίθεση με τις άλλες LCD οθόνες, η MLCD+ όπως αποκαλείται στο LG G7 ThinQ, όταν πρόκειται να ανεβάσει κατακόρυφα τη φωτεινότητα, δεν ενεργοποιεί τα τρία βασικά pixel (RGB) για την απόδοση του λευκού αλλά κατευθείαν τα sub-pixel, εξοικονομώντας ενέργεια όταν απεικονίζουν το λευκό χρώμα.