Πως μια προσφορά iPhone μπορεί να γεμίσει ένα εμπορικό κέντρο με 11.000 κόσμο

1278

Το κατάστημα Switch που είναι Apple Premium Reseller σε ένα εμπορικό κέντρο της Μαλαισίας, ανακοίνωσε μαζικές εκπτώσεις σε προϊόντα σε μια προσπάθεια να ελευθερώσει στοκ που του είχε μείνει εδώ και καιρό.

Συγκεκριμένα, πρόσφερε το iPhone 5s στην τιμή των €50 και τα iPads από €75. Αυτό που δεν είχε προβλέψει ήταν η προσέλευση του κόσμου, ο οποίος μάλλον δεν κατάλαβε πως πρόκειται για προσφορές που αφορούν παλαιότερες συσκευές και μάλιστα με περιορισμένο αριθμό και σχημάτισε τεράστιες ουρές που έφταναν μέχρι το πάρκινγκ του εμπορικού.

Ο κόσμος έφτασε και τους 11.000, πολλοί από τους οποίους βρίσκονταν εκεί 19 ώρες πριν το event, αναγκάζοντας το κατάστημα να αποσύρει την προσφορά για λόγους ασφαλείας. Στην ανακοίνωσή τους στο Facebook έγραψαν:

“Πραγματικά λυπόμαστε για το Demo Clearance Event χθες. Δεν περιμέναμε αυτά τα μεγέθη. Εντυπωσιαστήκαμε με τους 11.000 που εμφανίστηκαν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας που ήρθαν από άλλες πολιτείες, ξύπνησαν νωρίς, ξαγρύπνησαν το βράδυ, υπέμεναν την κίνηση και τις θερμοκρασίες για να είναι στη γραμμή για το event μας. Αυτό ήταν ένα μάθημα για εμάς και υποσχόμαστε να είμαστε καλύτεροι. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΦήμες: Οικονομικότερο HomePod και MacBook Air έρχονται, Face ID iPad Pro στο WWDC
Νεότερες ειδήσεις »Λογαριασμοί Apple ID πωλούνται προς $15 στο dark web
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.