Έρχονται νέα iPad Pro με Face ID και αναβαθμισμένο Apple Pencil

159

ipad-pros

To Bloomberg σήμερα δημοσιοποίησε νέες πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμένουμε από τα νέα iPad Pro του χρόνου. H KGI έχει ήδη προβλέψει πως το Face ID θα κάνει την εμφάνιση του στην γραμμή του iPad Pro το 2018 και η σημερινή δημοσίευση προσθέτει περισσότερες πληροφορίες για αυτή την επερχόμενη συσκευή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα διαβάσαμε η Apple όντως δουλεύει πάνω σε νέα iPads με ενσωματωμένο το Face ID που έκανε για πρώτη φορά το ντεμπούτο του στο iPhone X.

Στον τομέα της οθόνης το Bloomberg αναφέρει πως μάλλον δύσκολα θα δούμε κάποιο OLED iPad μοντέλο του χρόνου – Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως η OLED oθόνη είναι πιο ακριβή σαν εξάρτημα και αυτό σίγουρα είναι κάτι που θα το σκεφτεί δύο φορές η Apple πριν προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

Αναφορά γίνεται και στο Apple Pencil όπου η Apple εικάζεται πως δουλεύει πάνω σε μια νέα έκδοση του και που ουσιαστικά θα αποτελέσει την πρώτη σημαντική αναβάθμιση στο hardware του αξεσουάρ αυτού που το είδαμε για πρώτη φορά δίπλα στο iPad Pro.

Τέλος ίσως έχουμε και έναν νέο σχεδιασμό στα iPads αυτά με το ίδιο μέγεθος οθόνης που έχουμε σήμερα αλλά ακόμη μικρότερα πλαίσια – Μια τέτοια αλλαγή θα γίνει ιδιαίτερη αισθητή στο μεγαλύτερο iPad Pro που ο σχεδιασμός και οι διαστάσεις του δεν έχουν αλλάξει από το 2015 όπου και έκανε το επίσημο ντεμπούτο του.