Δείτε το πρώτο διαφημιστικό σποτ της Apple για το νέο iPad

1027

To νέο iPad της Apple μόλις ανακοινώθηκε και αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό όχι μόνο για την τιμή του.

Στα πλαίσια λοιπόν την ανακοίνωσης αυτής είχαμε και το πρώτο διαφημιστικό σποτ για αυτή την νέα συσκευή που εστιάζει στους μαθητές και στις εργασίες που πρέπει να κάνουν.

Το νέο iPad στις 9.7 ίντσες διαθέτει τον επεξεργαστή 64bit A10 Fusion που προσφέρει 40% μεγαλύτερη ταχύτητα στην υπολογιστική ισχύ και 50% ταχύτερη επεξεργασία γραφικών για απρόσκοπτο multitasking και διαχείριση απαιτητικών (σε επίπεδο γραφικών) εφαρμογών. Οι κάμερες εμπρός και πίσω προσφέρουν εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και δυνατότητα εγγραφής video σε ποιότητα HD.

Επιπλέον, το νέο iPad μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα μεγάλο εργαλείο για να βιώνεις εκπληκτικές εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας. Η οθόνη Retina, ο πανίσχυρος επεξεργαστής, οι προηγμένες κάμερες (8-megapixel με ƒ/2.4 aperture η οπίσθια και 1.2-megapixel με ƒ/2.2 aperture η εμπρόσθια) και οι αισθητήρες (γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο) έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να υποστηρίζουν την επόμενη γενιά εφαρμογών AR.

Θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα σε τιμές $329 για την έκδοση WiFi και $459 για την έκδοση WiFi + Cellular. Η Ελλάδα λογικά θα είναι στο δεύτερο γκρουπ των χωρών που θα το λάβουν στα τέλη Απριλίου.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΤα Space gray Mac αξεσουάρ πλέον πωλούνται και ξεχωριστά από το iMac Pro
Νεότερες ειδήσεις »Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 11.3 για το νέο iPad
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.