Το iOS 12 θα αλλάξει την διεπαφή για την εισαγωγή φωτογραφιών στις iOS συσκευές

1667

Το Bloomberg σήμερα παρουσιάζει τα πλάνα της Apple για τα επερχόμενα iOS 12 και macOS 10.14.

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που μάλλον θα δούμε στο iOS 12 σύμφωνα με τον Mark Gurman είναι μια ανανεωμένη διεπαφή του χρήστη για την εισαγωγή φωτογραφιών κυρίως στο iPad.

H αναφορά του δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες αλλά δείχνει σε εκείνη την διεπαφή που παρουσιάζεται στην εισαγωγή φωτογραφιών απευθείας από την USB θύρα μέσω του Lightning to USB αντάπτορα της Apple.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και στο iPhone ή η Apple θα κρατήσει αυτό το χαρακτηριστικό αποκλειστικά για τις iPad συσκευές της.

Με το iOS 9.2 και έπειτα οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον εν λόγω αντάπτορα για να εισάγουν DSLR φωτογραφίες και άλλες εικόνες που είναι αποθηκευμένες σε μια SD κάρτα, σε μια USB κάμερα ή από κάποια άλλη USB πηγή σε ένα iPhone, iPad ή iPod Touch.

H Apple λοιπόν φαίνεται πως θέλει να βελτιώσει την εισαγωγή φωτογραφιών στις συσκευές της.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςTo iOS 12 θα φέρει καλύτερη ενσωμάτωση της Siri στις αναζητήσεις
Νεότερες ειδήσεις »Διαβάστε τι αποκάλυψε το teardown του HomePod της Apple
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.