Η iOS 12 beta 5 περιλαμβάνει νέες εικόνες από την νέα ασύρματη θήκη των AirPods

1373

Για πρώτη φορά είδαμε την ανανεωμένη θήκη για τα AirPods που θα προσφέρει ασύρματη φόρτιση πέρυσι όταν και η GM του iOS 11 είχε διαρρεύσει δίνοντας πολλές πληροφορίες για τις τότε επερχόμενες συσκευές.

Η νέα αυτή θήκη έχει ένα LED εξωτερικά έτσι ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν το status της φόρτισης χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουν την θήκη. Ένα χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρηστικό για όταν η φόρτιση γίνεται μέσω του AirPower mat ασύρματης φόρτισης της Apple που επίσης αναμένουμε.

Με την κυκλοφορία της iOS 12 developer beta βρέθηκαν νέες αναβαθμισμένες απεικόνισης αυτής της ασύρματης θήκης με μια από αυτές να δείχνει την LED λυχνία σε κατάσταση φόρτισης καθώς και πως είναι όταν τα επίπεδα της μπαταρίας είναι μικρά.

Τα νέα AirPods έχουν την κωδική ονομασία AirPods1,2 (το τωρινό μοντέλο έχει αυτή της AirPods1,1). Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν η Apple θα κυκλοφορήσει τα νέα αυτά AirPods με την νέα αυτή θήκη ασύρματης φόρτισης ή οι χρήστες θα την αγοράσουν ως ένα έξτρα αξεσουάρ όπως θα κάνουν και αυτοί που ήδη έχουν τα τωρινά AirPods.

Όσο αφορά το AirPower mat αυτό είχε ανακοινωθεί πίσω το Σεπτέμβριο από την Apple με την εταιρεία να αναφέρει τότε πως θα κυκλοφορούσε στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στο 2018. Οι φήμες θέλουν την Apple να έχει αντιμετωπίσει αρκετά θέματα κατά την παραγωγή του και έτσι να έχουμε οδηγηθεί σε αυτή την καθυστέρηση.