Η iOS 11.3 κάνει αναφορά σε ένα “modern iPad,” πιθανόν με TrueDepth camera & Face ID

775

Ο αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo έχει προβλέψει ότι η Apple φέτος θα παρουσιάσει ένα επόμενης γενιάς iPad Pro το οποίο θα ενσωματώσει την τεχνολογία του Face ID που είδαμε για πρώτη φορά στο iPhone X.

Σήμερα κώδικας που ανακαλύφτηκε στην beta έκδοση του iOS 11.3 έχει μια σειρά αναφορών για iPad μοντέλα που δεν έχουν κυκλοφορήσει και που πιθανόν να φέρουν μια τέτοια τεχνολογία.

Οι αναφορές στον κώδικα κάνουν λόγο για ένα “modern iPad” όρος ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην iOS 11.2.5 και που ισχυροποιήθηκε στην iOS 11.3. Αυτό σημαίνει μια συνεχή εξέλιξη αυτού του μοντέλου.

Να τονίσουμε πως η κωδική ονομασία για το iPhone X ήταν το “modern iPhone” πριν κάνει η συσκευή αυτή το επίσημο ντεμπούτο της στην αγορά. Ο όρος “modern” είχε χρησιμοποιηθεί από την Apple για να ξεχωρίσει το hardware της συσκευής από το αντίστοιχο του iPhone 8 και την τεχνολογία του Touch ID από αυτή του Face ID.

H αρχική αναφορά του Kuo δεν είχε να κάνει με άλλες αλλαγές πέρα από την υιοθέτηση του Face ID από το επερχόμενο iPad Pro μοντέλο – Βέβαια κάτι τέτοιο σημαίνει όπως και στην περίπτωση του iPhone X σημαντικές αλλαγές στο σασί και στον σχεδιασμό της συσκευής.

Ο Kuo ανέφερε πως το Face ID θα έρθει μόνο στα Pro μοντέλα το 2018 και όχι στις πιο οικονομικές λύσεις της Apple στην κατηγορία αυτή.