Πώς να κάνετε λήψη του ‘PUBG’ στο iPhone σας

1122

Αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο επίσημα PLAYERUNKNOWN’s Battlegrounds παιχνίδια στο App Store στην Κίνα, και αν σκεφτόσασταν πόσο πολλοί θα θέλατε να τα δοκιμάσετε στο iPhone σας τότε σας έχουμε την λύση.

Οι δύο τίτλοι είναι οι PUBG: Exhilarating Battlefield και PUBG: Army Attack

Η διαδικασία θα σας πάρει κάποιο χρόνο και δεν είναι πάρα πολύ απλή αλλά αν βιάζεστε να δοκιμάσετε την mobile έκδοση του δημοφιλούς αυτού παιχνιδιού τότε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Το πρώτο βήμα είναι να αποκτήσετε ένα iTunes λογαριασμό που αναγνωρίζει ως περιοχή την Κίνα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από τον βασικό σας iTunes λογαριασμό αλλά αν προχωρήσετε ίσως έχετε διάφορα θέματα με το περιεχόμενο της συσκευής σας και τις αγορές σας.

Έτσι λοιπόν η δημιουργία ενός νέου iTunes λογαριασμού είναι μονόδρομος.

Αυτό που σας προτείνουμε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για μια άλλη χώρα και μετά να τον αλλάξετε αυτό στην Κίνα. Μπορεί να έχετε δυσκολία στο να δημιουργήσετε έναν Κινεζικό λογαριασμό εξαρχής και για αυτό προτείνουμε το παραπάνω.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την δημιουργία ενός λογαριασμού στον Καναδά. Διαλέξαμε τον Καναδά γιατί υπάρχουν και πολλές soft releases στην χώρα αυτή στο App Store της που μπορεί να θέλετε στο μέλλον να κάνετε λήψη.

  • Αρχικά κάντε αποσύνδεση από τον iCloud λογαριασμό σας στις Ρυθμίσεις. Να είστε βέβαιοι πως έχετε κάνει back up τις επαφές σας, φωτογραφίες κλπ. Μόλις αποσυνδεθείτε κάντε tap στο “Sign into your iPhone/iPod/iPad”. Εν συνεχεία κάντε tap στο “Don’t have an Apple ID or forgot it?”.
  • Ξεκινήσετε την δημιουργία ενός νέου Apple ID. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχετε συσχετίσει με την Apple ή μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν iCloud email λογαριασμό.

  • Συνεχίστε με την εγγραφή. Μπορεί να χρειαστεί να επιβεβαιώσετε έναν τηλεφωνικό αριθμό και μέσω αυτού να αλλάξετε την χώρα μετά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τηλεφωνικό αριθμό σε κάθε περίπτωση ανεξάρτητα από την χώρα προέλευσης του.
  • Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή κάντε sign in με τα νέα στοιχεία στο App Store. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες. 
  • Για την billing address, χρησιμοποιήστε έναν fake name generator και εν συνεχεία επιλέξτε none για τις πληροφορίες πληρωμής – billing information
  • Πηγαίνετε εκ νέου στις Ρυθμίσεις και βρείτε το iTunes and App Store, κάντε tap στο Apple ID, επιλέξτε View Apple ID, sign in, και μετά αλλάξτε το Country/Region.
  • Εδώ θα χρειαστείτε μια Κινεζική διεύθυνση και θα χρειαστεί να τοποθετήσετε κινεζικούς χαρακτήρες. Κάντε αντιγραφή και επικόλληση από ένα name generator site  – Χρησιμοποιήστε το City ως District.

Μόλις ολοκληρώσετε και αυτό το βήμα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε λήψη των εφαρμογών αυτό από τα παρακάτω link:

PUBG: Exhilarating Battlefield: https://itunes.apple.com/cn/app/apple-store/id1321803705?mt=8
PUBG: Army Attack: https://itunes.apple.com/cn/app/apple-store/id1304987143?mt=8

Ενδέχεται να χρειαστείτε έναν WeChat [Free] λογαριασμό για να κάνετε login στους τίτλους αυτούς. Απλά κατεβάζετε την εφαρμογή κάνετε έναν λογαριασμό και εν συνέχεια περνάτε τα στοιχεία σας στον τίτλο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςiPhone: Τι ισχύει για την εγγύηση της συσκευής στην Ελλάδα
Νεότερες ειδήσεις »Η λήψη Ινδικού χαρακτήρα δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στο iOS 11
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.