Νέα tutorial βίντεο για τη χρήση του νέου iPad με το Apple Pencil

913

H Apple παρουσίασε πρόσφατα το νέο iPad 6ης γενιάς για μαθητές και εκπαιδευτικούς (κατά κύριο λόγο), το οποίο έχει ως μεγάλο του χαρακτηριστικό, πέρα από την προσιτή τιμή, την συμβατότητα με το Apple Pencil.

Σήμερα λοιπόν είχαμε την κοινοποίηση νέων tutorial βίντεο που μας δείχνουν τις δυνατότητες και τον τρόπο χειρισμού του νέου αυτού iPad σε συνδυασμό πάντα και με το Apple Pencil.

 

Τα βίντεο είναι μικρά για να μην κουράζουν και ακριβώς μέσα στο θέμα δίνοντας άμεσα και εύκολα την πληροφορία. Και μπορεί για τους εξοικειωμένους χρήστες όλα αυτά να είναι απλά, ωστόσο για εκείνους που ξεκινούν τώρα την εμπειρία τους με ένα iPad είναι πάρα πολύ χρήσιμα και καθοριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος η εταιρεία λανσάρισε και μια νέα σελίδα με την ονομασία “How to do even more with iPad.”

Το νέο iPad ανακοινώθηκε στις 27 Μαρτίου σε τιμή $329 iPad και είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που υποστηρίζει το Apple Pencil μετά τη σειρά των iPad Pro.

Στο εσωτερικό της συσκευής εδρεύει ο τετραπύρηνος επεξεργαστής A10 Fusion, χρονισμένος στα 2.3GHz, ενώ η κύρια κάμερά του είναι στα 8MP με δυνατότητα καταγραφής Full HD video και η εμπρόσθια selfie camera να είναι στα 5M.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσεις“Harry Potter: Hogwarts Mystery” έρχεται στο iOS αυτό το μήνα με συμμετοχή ηθοποιών
Νεότερες ειδήσεις »H Apple ανακοίνωσε τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.