Η Apple παραδέχεται ότι το HomePod μπορεί να αφήσει σημάδια σε ξύλινες επιφάνειες

948

Μετά από μερικές μέρες της εμφάνισης του HomePod και επίσημα στην αγορά κάποιοι καταναλωτές παρατήρησαν ένα περίεργο συμβάν το οποίο έχει να κάνει με σημάδια που αφήνει το έξυπνο ηχείο της Apple πάνω σε ξύλινες επιφάνειες.

Η Apple παραδέχτηκε στο Wirecutter που ήταν από τα πρώτα που παρατήρησε αυτό το γεγονός ότι όντως η βάση του HomePod μπορεί να δημιουργήσει κάτι τέτοιο σε συγκεκριμένες ξύλινες επιφάνειες.

Η Apple αναφέρει πως τα σημάδια αυτά μπορεί να μην είναι τόσο έντονα μετά από μερικές μέρες και εφόσον έχει αφαιρεθεί το HomePod από εκεί. Επίσης συνιστά στην περίπτωση που τα σημάδια παραμένουν να χρησιμοποιηθεί ειδικό λάδι βάση και τις οδηγίες του κατασκευαστή του επίπλου.

Σίγουρα η απάντηση που έδωσε η Apple δεν είναι η καλύτερη δυνατή και σίγουρα έχουμε να κάνουμε με κάτι που δεν παρουσιάζεται στα άλλα ηχεία της αγοράς. Φανταζόμαστε ότι στο μέλλον η Apple θα αλλάξει ότι και αν είναι αυτό που δημιουργεί αυτά τα φαινόμενα από την βάση της συσκευής.

Σε κάθε λοιπόν περίπτωση και σε αυτή την πρώτη γενιά του HomePod οι χρήστες του καλό είναι να αποφεύγουν να το τοποθετούν πάνω σε ξύλινες επιφάνειες.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΗ Apple με νέα της σελίδα παρουσιάζει εφαρμογές του ARKit της
Νεότερες ειδήσεις »iPhone: Τι ισχύει για την εγγύηση της συσκευής στην Ελλάδα
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.