Τελικά η Apple ετοίμαζε ένα Χρυσό iPhone X σύμφωνα με διαρροή του FFC

801

Αυτό ίσως μοιάζει για πολλούς πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά το FCC φαίνεται να έχει δημοσιοποιήσει φωτογραφίες ενός iPhone X.

Χρονικά οι φωτογραφίες αυτές είναι από τον περασμένο Σεπτέμβριο και παρουσιάζουν μια iPhone X συσκευή με έναν χρωματισμό που δεν κυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα.

Η πρωτότυπη αυτή συσκευή έχει ένα πλούσιο χρυσό από ανοξείδωτο ατσάλι πλαίσιο και ένα πιο ελαφρύ χρυσό χρωματισμό στην πίσω γυάλινη επιφάνεια – Παρόμοιο δηλαδή Χρυσό χρωματισμό που είδαμε στο iPhone 8.

To περίεργο είναι πως στις σημειώσεις των φωτογραφιών διαβάζουμε τον όρο “LCD οθόνη” κάτι που δημιουργεί έτσι απορίες μιας και το iPhone X έχει μια OLED οθόνη. Πέρα από αυτό η συσκευή μοιάζει απίστευτα με ένα iPhone X.

H συσκευή επίσης έχει Ευρωπαϊκά αναγνωριστικά όπως φαίνεται στο πίσω μέρος της. Οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν ημερομηνία Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2017. Το συνοδευτικό κείμενο αναγράφει ως κωδικό μοντέλου τον ‘A1903’, σε σύγκριση τα τωρινά μοντέλα iPhone X έχουν κωδικούς ‘A1865’, ‘A1901’, και ‘A1902’.

Αν θυμάστε εκείνη την περίοδο είχαμε πολλές αναφορές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple που ανέφεραν πως η εταιρεία θα κυκλοφορούσε μια συσκευή iPhone X με έναν χρυσό χρωματισμό αλλά τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Δεν γνωρίζουμε αν το παραπάνω επαληθευτεί αλλά αν γίνει τότε η δημοσιοποίηση του αποτελεί ένα μεγάλο λάθος από την πλευρά του FCC ή/και της Apple.