Πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple αναφέρουν Face ID και στα 3 2018 iPhones

799

H KGI πίσω τον Οκτώβριο είχε αναφέρει πως η Apple υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να φέρει το Face ID και στα 3 νέα μοντέλα iPhone της για το 2018.

Αυτή η υπόθεση βρίσκει μεγαλύτερο έδαφος σήμερα μιας και δύο πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple αναφέρουν κάτι αντίστοιχο.

Διαβάζουμε λοιπόν σήμερα πως το Face ID θα έρθει τόσο στο LCD iPhone όσο και στα δύο OLED μοντέλα. Η Apple μάλιστα έχει ξεκινήσει να βρίσκει πολλαπλούς προμηθευτές για τα 3D εξαρτήματα αναγνώρισης προσώπου που θα χρειαστεί για αυτές τις συσκευές.

Τόσο το ETNews όσο και η The Korea Herald αναφέρουν πως η LG Innotek θα παραμείνει ο βασικός προμηθευτής για τα εξαρτήματα του Face ID με την Sharp να αποχωρεί. H Apple λοιπόν φέρνει δύο νέους προμηθευτές για αυτό τον σκοπό χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε ποιους ακριβώς.

“Από πηγές μας έχουμε μάθει ότι η Apple επέλεξε 2 Κινεζικές εταιρείες, η μια είναι ανερχόμενη δύναμη στα εξαρτήματα smartphones, και η άλλη έχει μεγάλη δημοτικότητα στους ημιαγωγούς. Η LG Innotek θα είναι ο βασικός προμηθευτής ενώ οι άλλες δύο εταιρείες θα έχουν υποστηρικτικό ρόλο στην εξομάλυνση των παραγγελιών.”

Αποδείξεις για τα παραπάνω έχουμε επίσης με την LG Innotek να ανακοινώνει τον προηγούμενο μήνα πως θα επενδύσει περισσότερα από $800 εκατομμύρια σε εξαρτήματα κάμερας για mobile συσκευές και σε αντίστοιχες τεχνολογίες.

Πέρυσι αναφορά της KGI έκανε λόγο πως το Face ID θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν για όλα τα 2018 iPhone μοντέλα.