Κατοχύρωση στο Eurasian δείχνει πως δύο νέα iPad μοντέλα έρχονται σύντομα

711

Η Apple έχει κατοχυρώσει μια σειρά από νέες συσκευές στην επιτροπή Eurasian την περασμένη εβδομάδα όπως αναφέρει σήμερα το Consomac.

Νομικά μια συσκευή που χρησιμοποιεί κάποιου είδους κρυπτογραφία πρέπει να έχει κατοχυρωθεί πριν την κυκλοφορία του. Στο παρελθόν παρόμοιες εγγραφές στην βάση του Eurasian έδειξαν σωστά νέα MacBook μοντέλα, το iPhone 7 αλλά και τα AirPods.

Οι τελευταίες εισαγωγές στην βάση αυτή δείχνουν δύο νέες συσκευές με αναγνωριστικά A1954 και A1893, τα οποία η Apple τα περιγράφει ως συσκευές που έχουν εγκατεστημένο το iOS 11.

Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν μια αναβάθμιση της iPad σειράς αργότερα μέσα στον χρόνο, μια αναβάθμιση που θα φέρει το iPad πιο κοντά στον σχεδιασμό του iPhone X.

Οι φήμες θέλουν το Face ID να κάνει την εμφάνιση του στο iPad στο δεύτερο μισό του 2018. Με βάση τις σημερινές εγγραφές στο Eurasian τα δύο νέα αυτά iPad μοντέλα θα έρθουν νωρίτερα όμως.
Αυτό λοιπόν ίσως σημαίνει πως τα iPad αυτά δεν θα είναι τα Face ID iPad Pro αλλά μια ανανεωμένη πιο οικονομική μη Pro γραμμή του iPad.