Ο Doug Field επιστρέφει στην Apple για το Project Titan μετά την σύντομη διαδρομή του στην Tesla

347

Ο Doug Field έφυγε το 2013 από την Apple για να ενταχθείς το δυναμικό της Tesla αλλά πλέον επέστρεψε και πάλι στην Apple σύμφωνα με νέα αναφορά της Daring Fireball. Ο Field θα δουλέψει στην Apple μαζί με τον Bob Mansfield για Project Titan της εταιρείας που είναι όπως έχουμε πει πάνω σε ένα αυτοματοποιημένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο…..

Αν και η Apple επιβεβαίωσε την επαναπρόσληψη του αυτό που δεν έκανε ήταν να επιβεβαιώσει σε ποιο τμήμα της εταιρείας θα ενταχθεί και φυσικά δεν έγινε καμία αναφορά για το μυστικό project της Apple στην αυτοματοποιημένη αυτοκίνηση.

Βέβαια δεν θέλει πολύ σκέψη αν αναλογιστεί κάποιος πως ο Field αυτά τα χρόνια που ήταν στην Tesla ηγούνταν της ομάδας των αυτοκινήτων εκεί.

Η Tesla έκανε πρόσληψη τον Field πίσω το 2013 αναφέροντας πως θα αναλάμβανε τα ηνία και την τεχνική καθοδήγηση νέων ταλέντων που θα δημιουργούσαν πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα. Ήταν υπεύθυνος για το Model 3 της Tesla επίσης πριν αναλάβει την θέση αυτή νωρίτερα αυτό τον χρόνο ο ίδιος ο Elon Musk.

O Field στην προηγούμενη του θέση στην Apple ήταν Hardware Vice President, αλλά πλέον και μετά την επιστροφή του θα δουλέψει μαζί με τον Bob Mansfield στο Project Titan της εταιρείας.

Η ένωση αυτή των δύο αντρών στην Apple είναι ιδιαίτερα σημαντική μιας και οι δύο είχαν δουλέψει και παλαιότερα μαζί σε διάφορα Mac και iPhone hardware προϊόντα.

Το πόσο έχει προχωρήσει η Apple με το Project Titan είναι κάτι που κανείς δεν γνωρίζει και η ίδια η εταιρεία κρατά πολύ καλά φυλαγμένα τα χαρτιά της για αυτό το project που όλοι πιστεύουν πως βλέπει στην δημιουργία του πρώτου Apple αυτοκινήτου.