Το Digitimes αναφέρει ότι δεν πρέπει να περιμένουμε “μεγάλες” αναβαθμίσεις στα MacBook Pro

598

Το Digitimes αναφέρει σήμερα πως η Apple μεταφέρει την παραγωγή των MacBook Pro από την Quanta στην Foxconn έτσι ώστε να έχει μείωση στο κόστος ενώ παράλληλα θέλει να μειώσει το οποιοδήποτε ρίσκο.

Η κίνηση αυτή σύμφωνα με το site έχει να κάνει και με το γεγονός πως η εταιρεία δεν έχει σκοπό να αναβαθμίσει σημαντικά τα MacBook Pro.

Αυτό σημαίνει πως η παραγωγή των 2017 MacBook Pro θα παραμείνει δυνατή παρά την μεταβολή αυτή. H Apple για πρώτη φορά έφερε τον σχεδιασμό αυτό των MacBook Pro πίσω το 2016.

Μέχρι και σήμερα η Foxconn είχε το 20% της παραγωγής των MacBook Pro με την Quanta να έχει το 80%. Με την νέα αλλαγή η Quanta θα παραμείνει στην παραγωγή αλλά θα χάσει περί το 30% που θα μεταφερθεί στην Foxconn.

H Apple θέλει να έχει πολλαπλούς προμηθευτές και συνεργάτες έτσι ώστε να μειώνει τα προβλήματα στην παραγωγή και τα ρίσκα ενώ παράλληλα να διατηρεί ανταγωνιστικές τιμές.

Το γεγονός ότι δεν περιμένουμε μεγάλες αναβαθμίσεις παραπέμπει κατά πάσα πιθανότητα στον σχεδιασμό των συσκευών ενώ στον τομέα του hardware εσωτερικά αναμένουμε τον κλασσικό κύκλο αναβαθμίσεων της εταιρείας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΗ Apple γιορτάζει την Martin Luther King Jr. Day
Νεότερες ειδήσεις »Δείτε το νέο Apple Park drone βίντεο που δείχνει ότι απομένουν ελάχιστες πλέον εργασίες
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.