Η Apple ξεκινάει δωρεάν τριετές πρόγραμμα επισκευής Apple Watch Series 2 με φουσκωμένες μπαταρίες

736

Τα Apple Stores και τα εξουσιοδοτημένα service της Apple θα δέχονται Apple Watch Series 2 μοντέλα που έχουν φουσκωμένες μπαταρίες ή που δεν ανοίγουν καθόλου.

Το νέο πρόγραμμα αυτό επισκευής ξεκίνησε από χθες σύμφωνα με κείμενο που διέρρευσε.

“Συγκεκριμένα Apple Watch Series 2 μοντέλα κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να μην ανοίγουν ή η μπαταρία τους να έχει φουσκώσει” αναγράφει το κείμενο της Apple.

Μετά από έλεγχο που θα γίνεται η Apple τονίζει πως η συσκευή θα δέχεται επιδιόρθωση δωρεάν. Το πρόγραμμα αυτό θα έχει μια 3ετη κάλυψη από την στιγμή της αγοράς της συσκευής.

Συσκευές που εντάσσονται σε αυτό το πρόγραμμα είναι 42 mm Series 2 Apple Watch στις εκδόσεις Sport, Hermes και Edition. Το πρόγραμμα δεν θα κάνει δεκτά Series 1 και Series 3 Apple Watch μοντέλα όπως και Series 2 μοντέλα των 38 mm.

 

Κάποιοι χρήστες είχαν παρατηρήσει πως το Apple Watch τους χωρίς λόγο παρουσίαζε μετά από κάποιο διάστημα φουσκωμένη μπαταρία χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία. Η Apple μέχρι και σήμερα αντικαθιστούσε αυτές τις συσκευές ή έκανε service αυτών.

Να τονίσουμε πως και το πρώτο Apple Watch που κυκλοφόρησε είχε μια παρόμοια ευπάθεια με την μπαταρία του με την Apple να ενεργοποιεί και εκεί ένα αντίστοιχο 3ετες πρόγραμμα επιδιόρθωσης δωρεάν και για αυτά τα μοντέλα.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν παρόμοιες αναφορές του προβλήματος για τα Apple Watch Series 3.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΗ watchOS 4.3.1 δείχνει μελλοντική υποστήριξη watch faces τρίτων
Νεότερες ειδήσεις »Οι αγορές εντός εφαρμογών (in app) σημειώνουν μεγάλη επιτυχία
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.