Το Apple Watch ανίχνευσε θρόμβους στο αίμα και έσωσε την ζωή του χρήστη του

940

Ο Chuck La Tournous, ιδρυτής του RandomMaccess, αναφέρει ότι το Apple Watch του έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην αναγνώριση πολλαπλών θρόμβων στο αίμα του ενώ τώρα τον βοηθάει στην καταπολέμηση και του διαβήτη!!

Ο ίδιος στο MacWorld, αναφέρει:

“Τον Μάιο του 2016 το σώμα μου αποφάσισε να μου κάνει μια έκπληξη με μια σειρά από θρόμβους στο αίμα. Οι θρόμβοι αυτοί είχαν μπλοκάρει κάποιες πολύ σημαντικές αρτηρίες στην καρδία και στους πνεύμονες μου. Αυτό θα με οδηγούσε σε βέβαιο θάνατο. Ευτυχώς το Apple Watch του και με την καταγραφή που κάνει στους καρδιακούς παλμούς ήταν εκεί και με έπεισε πως αντιμετώπιζα κάτι πιο σοβαρό από ότι μια απλά ημέρα έντονης κούρασης και στρες. Έτσι άμεσα πήγα σε γιατρό και η ιστορία είχε μια πολύ ευτυχής κατάληξη”

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Apple Watch σώζει την ζωή του χρήστη του μέσω της εφαρμογής καταγραφής καρδιακών παλμών.

Ο La Tournous αναφέρει πως πλέον το Apple Watch έχει και σημαντικό ρόλο στον αγώνα για την καταπολέμηση του διαβήτη. Πέρα από εφαρμογές που χρησιμοποιεί για να μετράει το επίπεδο του ζαχάρου του έχει και τις δύο εφαρμογές του Apple Watch που καθημερινά τον επικεντρώνουν και τον βοηθούν με την άσκηση του. Ο ίδιος με βοηθό το Apple Watch κατάφερε να μειώσει τόσο την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε για τον διαβήτη όσο και να ενισχύσει την καθημερινή του άσκηση χάνοντας αρκετά και σημαντικά κιλά για την υγεία του!!