Τέλος εποχής για το αγαπημένο 2015 MacBook Pro

1059

H Apple με την ανακοίνωση των νέων 13 ιντσών και 15 ιντσών MacBook Pro με Touch Bar σταμάτησε και επίσημα να πουλάει το αγαπημένο από πολλούς χρήστες 2015 MacBook Pro μοντέλο.

Για τους χρήστες που δεν τους άρεσε το νέο butterfly πληκτρολόγιο που έφερε η Apple στα MacBook της αλλά και για αυτούς που θέλανε περισσότερες θύρες το εν λόγω μοντέλο ήταν η ιδανική λύση.

Μπορεί να μην ήταν το γρηγορότερο της σειράς αλλά ήταν πολλοί εκείνοι που αυτή την περίοδο το θεωρούσαν το ιδανικό MacBook ειδικά μιας και οι νεότερες αλλαγές που έφερε η στα μετέπειτα μοντέλα δεν τους είχαν ενθουσιάσει.

Για όσο υπάρχουν λοιπόν διαθέσιμα αποθέματα στην αγορά η πώληση του θα συνεχίσει κανονικά αλλά η Apple δεν πρόκειται να ανανεώσει πλέον το στοκ της για αυτό το μηχάνημα.

Το τέλος εποχής για το 2015 MacBook Pro ρίχνει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στα νεότερα μοντέλα που θα πρέπει να ικανοποιήσουν τους χρήστες της Apple.

Με τα νεότερα μοντέλα που παρουσίασε η Apple σήμερα και όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο η εταιρεία έφερε περισσότερη RAM, 8ης γενιάς Intel επεξεργαστές, True Tone υποστήριξη και ακόμη και έλευση του Hey Siri χαρακτηριστικού. Ενδιαφέρον επίσης έχει πως η Apple αλλάζει το πληκτρολόγιο δίνοντας σε αυτά τα μηχανήματα το 3ης γενιάς butterfly τεχνολογίας.

Το ερώτημα όμως μένει αν τα παραπάνω θα ικανοποιήσουν τους χρήστες που αρκετοί θέλουν ακόμη την δυνατότητα πολλαπλών θυρών και όχι μόνο Thunderbolt 3 USB-C ή που δεν έχουν πειστεί ότι το νέο αυτό πληκτρολόγιο δεν θα έχει τις ευπάθειας που παρουσίασαν οι προκάτοχοι του στα παλαιότερα μοντέλα και για τα οποία η Apple αναγκάστηκε τελικά να δημοσιοποιήσει και ένα πρόγραμμα δωρεάν επιδιόρθωσης τους.