Η Apple σχεδιάζει το λανσάρισμα ενός οικονομικού iPad το 2018;

319

9.7-inch-iPad-group-001

Σύμφωνα με αναφορά που μας έρχεται σήμερα από το DigiTimes η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει μια οικονομική λύση στην γραμμή του iPad με μια συσκευή στις 9.7 ίντσες.

Η αναφορά κάνει λόγο πως η εταιρεία θα παρουσιάσει αυτό το νέο iPad μέσα στο 2018 στοχεύοντας σε μια τιμολόγηση στα $259 κάτι το οποίο θα σημαίνει πως θα είναι το οικονομικότερο iPad στις 9.7 ίντσες στην ιστορία της εταιρείας.

“Οι πηγές μας αναφέρουν πως το νέο αυτό iPad θα έρθει στο δεύτερο μισό του 2018 με την Apple να στοχεύει με αυτό το μοντέλο και τομείς όπως οι δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις”

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό νέο iPad.

Η Apple τον Μάρτιο του 2017 αντικατέστησε το iPad Air 2 με ένα πιο προσιτά οικονομικό μοντέλο. Η ονομασία του ήταν iPad (2017) και έρχεται με μια πιο φωτεινή 9.7 ιντσών οθόνη, τον 64 bit Α9 επεξεργαστή και πολλά ακόμη αξιόλογα χαρακτηριστικά.

Τέλος να αναφέρουμε πως ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo προέβλεψε πίσω τον Οκτώβριο ότι όλα τα νέα iPad μοντέλα για το 2018 θα έρθουν με το TrueDepth σύστημα κάμερας της Apple.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΟι χρόνοι παράδοσης του iPhone X έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Νεότερες ειδήσεις »Προφορά Spotify: 12 μήνες συνδρομής μόνο με €69
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.