Σύντομα τα Drone βίντεο πάνω από το Apple Park θα ανήκουν στο παρελθόν

1131

Τα εντυπωσιακά drones βίντεο του Apple Park σύντομα ίσως ανήκουν στο παρελθόν.

Η Apple φαίνεται πως θα αυξήσει την ασφάλεια σε ότι έχει να κάνει με τον εναέριο χώρο πάνω από το Apple Park.

O γνωστός για τα εντυπωσιακά πλάνα με drone πάνω από το Apple Park Duncan Sinfield αναφέρει πως η ασφάλεια του Apple Park πλέον καταγράφει την ακριβή τοποθεσία του μέσα σε μόλις 10 λεπτά.

O ίδιος αναφέρει:

“Αυτό είναι ένα εκτενές βίντεο, πλέον είναι θέμα χρόνου μέχρι η Apple να αποκλείσει όλες τις πτήσεις drones πάνω από το Apple Park. Συνήθως η ασφάλεια του Apple Park έρχεται με ένα λευκό Prius στην ακριβή τοποθεσία μου σε 10 λεπτά ή ακόμη και λιγότερο. Το ένστικτο μου λέει πως η Apple καταγράφει όλες τις πτήσεις drone στο εύρος των συνόρων των κεντρικών της κτιρίων με κάποια τεχνολογία από εταιρείες όπως η Dedrone.”

Δείτε παρακάτω το νεότερο και ίσως το τελευταίο βίντεο του:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςH Spotify παρουσιάζει νέα εφαρμογή την επόμενη εβδομάδα και ίσως και hardware
Νεότερες ειδήσεις »The Walking Dead: Our World – Οι Walkers σύντομα στην γειτονιά σας
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.