1 μήνα έξτρα δωρεάν συνδρομής στο Apple Music για τους trial χρήστες της υπηρεσίας

746

Η Apple δίνει έναν επιπλέον μήνα της μουσικής υπηρεσίας της δωρεάν σε αυτούς που την δοκίμασαν αρχικά δωρεάν για 3 μήνες αλλά δεν προχωρήσαν στο να γίνουν επί πληρωμή συνδρομητές.

Μια τέτοια ειδοποίηση έχει εμφανιστεί και σε χρήστες στην Ελλάδα δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κάποιους χρήστες να απολαύσουν αρχικά ακόμη ένα μήνα εντελώς δωρεάν την υπηρεσία.

Το μήνυμα της Apple αναγράφει:

“Come see what you’ve been missing in the new Apple Music, like a simpler design that makes finding what you want and discovering new music, easier than ever,”

Κανείς δεν γνωρίζει με ποια κριτήρια η Apple επικοινωνεί με τους χρήστες για τους δώσει αυτό τον δωρεάν μήνα. Κάποιοι αναφέρουν πως η προσφορά είναι για αυτούς που ξεκίνησαν την δωρεάν συνδρομή του Apple Music όταν έγινε ο ανασχεδιασμός του με την έλευση του iOS 10.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςSnapchat Spectacles 2: Νέα έκδοση αδιάβροχη με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών
Νεότερες ειδήσεις »KGI: Το 3D Touch δεν θα υπάρχει στο φετινό 6.1 ιντσών LCD iPhone
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.