14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Οι 2018 MacBook χρήστες παραπονιούνται για “craking” ηχεία

    Τα νεότερα MacBook Pro της Apple έχουν μεγαλύτερα και καλύτερα ηχεία από τους προκατόχους τους αλλά αρκετοί είναι εκείνοι οι χρήστες που δεν απολαμβάνουν το θεωρητικά βελτιωμένο ήχο…..

    Αντί για έναν καλύτερο ήχο υποστηρίζουν πως ακούνε διάφορα “κρακ” όταν γίνεται αναπαραγωγή της μουσικής από τα μηχανήματα αυτά ή αναπαραγωγή βίντεο. Το θέμα αυτό φαίνεται πως επηρεάζει τόσο τα 13 όσο και τα 15 ιντσών μοντέλα και ακόμη δεν είναι σίγουρο τι προξενεί αυτή την παραμόρφωση στον ήχο.

    Τα νέα MacBook Pro τις πρώτες εβδομάδες τους στην αγορά δεν είχαν το πιο ομαλό λανσάρισμα. Μπορεί άμεσα όλοι να ευχαριστήθηκαν με το βελτιωμένο πληκτρολόγιο αλλά σύντομα ξεκίνησε το θέμα του υπογχρονισμού του Core i9 επεξεργαστή τους σε υψηλές θερμοκρασίες και σε απαιτητικές δουλειές.

    H Apple με άμεση αναβάθμιση του λογισμικού διόρθωσε το παραπάνω πρόβλημα αλλά πλέον έχουμε αυτό που προκύπτει από τα νέα ηχεία που ενσωματώνουν….

    Οι χρήστες των 13 ιντσών και 15 ιντσών νέων MacBook Pro έχουν ξεκινήσει να κάνουν πολλά παράπονα για αυτό το θέμα στο Apple Support Communities αλλά και σε άλλα online forums για “κρακ” ήχους που ακούνε από τα ηχεία των MacBook τους.

    Η παραμόρφωση αυτή συμβαίνει άμεσα και σε διαφορετικές συνθήκες ακόμη και όταν κάποιος τρέχει Windows μέσω Boot Camp. 

    Κανείς δεν γνωρίζει τι προξενεί αυτή την παραμόρφωση του ήχου και κανείς δεν έχει βρει έστω και κάποια προσωρινή λύση σε αυτό το πρόβλημα.

    Η Apple από την πλευρά της δεν το έχει ακόμη αναγνωρίσει επίσημα, αν και ένα παρόμοιο θέμα είχαν παρουσιάσει τα 2016 MacBook Pro με την Apple τότε να δίνει σε κυκλοφορία μια αναβάθμιση του λογισμικού που διόρθωσε τους drivers ήχου των μηχανημάτων αυτών.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles